Pravilnik o zasebnosti in piškotkih

Naš pravilnik o zasebnosti vključuje naše skupine, klube in organizacije mednarodno ter direktno. Ta pravilnik o zasebnosti bo pojasnil, kako naša organizacija uporablja osebne podatke, ki jih zbiramo od vas, ko uporabljate našo spletno stran.

Teme:

 • Kakšne podatke zbiramo?
 • Kako zbiramo vaše podatke?
 • Kako bomo uporabljali vaše podatke?
 • Kako shranjujemo vaše podatke?
 • Trženje
 • Kakšne so vaše pravice glede zaščite podatkov?
 • Kaj so piškotki?
 • Kako uporabljamo piškotke?
 • Katere vrste piškotkov uporabljamo?
 • Kako upravljati s piškotki
 • Pravilniki o zasebnosti drugih spletnih mest
 • Spremembe našega pravilnika o zasebnosti
 • Kako nas kontaktirati
 • Kako kontaktirati pristojne organe

Kakšne podatke zbiramo?

Naša organizacija zbira naslednje podatke:

 • Osebne identifikacijske informacije (ime, e-poštni naslov, telefonska številka, itd.)
 • Podatke zanimanja, sporočila, iskanja, statistike itd.
 • Informacije tretjih oseb.

Kako zbiramo vaše podatke?

Večino podatkov, ki jih zbiramo, vam neposredno zagotovite. Podatke zbiramo in obdelujemo, ko:

 • Se registrirate na spletu ali oddate naročilo za katerega koli od naših izdelkov ali storitev.
 • Prostovoljno izpolnite anketno vprašalnik za stranke ali nam posredujete povratne informacije na katerem koli od naših forumov ali prek e-pošte.
 • Uporabite ali si ogledate našo spletno stran prek piškotkov vašega brskalnika.

Naša organizacija lahko tudi posredno prejema vaše podatke iz naslednjih virov:

 • Faceboo, Instagra, TikTok, Google, itd.

Kako bomo uporabljali vaše podatke?

Naša organizacija zbira vaše podatke, da lahko:

 • Obdelajo vaše naročilo in upravljajo vaš račun.
 • Vam pošljejo posebne ponudbe za druge izdelke in storitve, ki bi vam lahko bile všeč.
 • Vodijo z vami komunikacijo.
 • Izboljšujejo uporabniško izkušnjo.

Če se strinjate, bomo vaše podatke delili s partnerji organizacije, da vam lahko ponudijo svoje izdelke in storitve.

Organizacije, ki z nami direktno sodelujejo, so omenjene pod rubriko posamezniki in organizacije, ki z nami poslujejo, ter pod rubriko partnerski klubi.

Ko naša organizacija obdeluje vaše naročilo, lahko vaše podatke pošlje agencijam za kreditne reference in uporabi informacije iz njih, da prepreči goljufive nakupe.

Kako shranjujemo vaše podatke?

Naša organizacija varno shranjuje vaše podatke na kriptiranih serverjih kot server KAS, G-Drive, G-Mail ipd.

Naša organizacija bo vaše elektronske podakte hranila 5 let. Po izteku tega časovnega obdobja bomo vaše podatke izbrisali na način, da ne nam ne bodo več dostopni.

Trženje in marketing

Naša organizacija bi vam želela poslati informacije o izdelkih in storitvah, za katere menimo, da bi vam bili všeč, in tudi izdelkih in storitvah naših partnerjev.

[To so organizacije, ki so omenjene pod rubriko klubi, organizacije in posamezniki, s katerimi sodelujemo.]
Če ste se strinjali prejemati trženje, se lahko vedno odjavite pozneje.

Imate pravico, da kadar koli preprečite, da bi vas Naša organizacija kontaktirala zaradi trženja ali da bi vaše podatke posredovala naprej.

Če ne želite več biti kontaktirani iz namenov marketinga in trženja, kliknite tukaj.

Kakšne so vaše pravice glede zaščite podatkov?

Naša organizacija želi zagotoviti, da ste v celoti seznanjeni s svojimi pravicami glede zaščite podatkov. Vsak uporabnik ima pravico do naslednjega:

Pravica do dostopa – Imate pravico zahtevati od Naše organizacije kopije vaših osebnih podatkov. Za to storitev vam lahko zaračunamo majhno pristojbino.

Pravica do popravka – Imate pravico zahtevati, da Naša organizacija popravi vse podatke, ki menite, da so netočni. Prav tako imate pravico zahtevati, da Naša organizacija dopolni informacije, za katere menite, da so nepopolne.

Pravica do izbrisa – Imate pravico zahtevati, da Naša organizacija izbriše vaše osebne podatke, v določenih pogojih.

Pravica do omejitve obdelave – Imate pravico zahtevati, da Naša organizacija omeji obdelavo vaših osebnih podatkov, po določenih pogojih.

Pravica do ugovora po obdelavi – Imate pravico ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov s strani Naše organizacije, po določenih pogojih.

Pravica do prenosljivosti podatkov – Imate pravico zahtevati, da Naša organizacija prenese podatke, ki smo jih zbrali, drugi organizaciji ali neposredno vam, po določenih pogojih.

Če podate zahtevo, imamo en mesec časa, da vam odgovorimo. Če želite uveljaviti katero od teh pravic, nas kontaktirajte na našem e-poštnem naslovu: info@mecevanje-sekol.org

Piškotki

Piškotki so besedilne datoteke, ki se shranjujejo na vašem računalniku, da zbirajo standardne informacije o internetnih dnevniških zapiskih in vedenju obiskovalcev. Ko obiščete naše spletne strani, lahko avtomatsko zbiramo informacije prek piškotkov ali podobne tehnologije.

Za dodatne informacije obiščite spletno mesto allaboutcookies.org.

Kako uporabljamo piškotke?

Naša organizacija uporabljajo piškotke na različne načine, da izboljšajo vašo izkušnjo na naši spletni strani, vključno z:

 • Ohranjanjem vaše prijave
 • Razumevanjem, kako uporabljate našo spletno stran

Katere vrste piškotkov uporabljamo?

Obstaja več vrst piškotkov, vendar naša spletna stran uporablja:

 • Funkcionalnost – Naša organizacija uporablja te piškotke, da vas prepoznajo na naši spletni strani in si zapomnijo vaše prej izbrane nastavitve. To lahko vključuje, kateri jezik preferirate in kje se nahajate. Uporabljajo se mešanica piškotkov prve in tretje strani (naših in tujih piškotkvo).
 • Oglaševanje – Naša organizacija uporablja te piškotke za zbiranje informacij o vašem obisku naših spletnih strani, vsebini, ki ste jo ogledali, povezavah, ki ste jih kliknili, ter informacijah o vašem brskalniku, napravi in IP naslovu. Naša organizacija včasih deli nekatere omejene vidike teh podatkov s tretjimi osebami za namene oglaševanja. Prav tako lahko delimo s partnerji za oglaševanje podatke, zbrane prek piškotkov. To pomeni, da vam bodo na drugih spletnih mestih morda prikazali oglase, ki temeljijo na vaših vzorcih brskanja na naši spletni strani.

Kako upravljati s piškotki

Lahko nastavite svoj brskalnik tako, da ne sprejema piškotkov, in na zgornjem spletnem mestu vam povejo, kako odstraniti piškotke iz brskalnika. Vendar pa v nekaterih primerih nekatere funkcije naše spletne strani morda ne bodo delovale.

Pravilniki o zasebnosti drugih spletnih mest

Spletna mesta naše organizacije vsebujejo povezave do drugih spletnih mest. Naš pravilnik o zasebnosti velja samo za našo spletno stran, zato, če kliknete na povezavo do drugega spletnega mesta, preberite njihov pravilnik o zasebnosti.

Spremembe našega pravilnika o zasebnosti

Naša organizacija redno pregledujejo svoj pravilnik o zasebnosti in vsakršne posodobitve objavijo na tej spletni strani. Ta pravilnik o zasebnosti je bil nazadnje posodobljen 9. januarja 2019.

Kako nas kontaktirati

Če imate kakršna koli vprašanja glede pravilnika o zasebnosti naše organizacije, podatkov, ki jih imamo o vas, ali bi želeli uveljavljati eno od svojih pravic glede zaščite podatkov, nas prosimo, da nas kontaktirate.

Pišite nam na: info@mecevanje-sekol.org

Kako kontaktirati ustrezni organ

Če želite prijaviti pritožbo ali če menite, da naša organizacija ni ustrezno obravnavala vašega vprašanja, se lahko obrnete na Informacijski pooblaščenec.

E-pošta: info@mecevanje-sekol.org

Vir: https://gdpr.eu/privacy-notice/?fbclid=IwAR2P52tV2z7N8soh8xGuyzHiCmvxfcj7bdUHeMOevWj1JUQnaVnDv0ihmtA

Uporaba piškotkov

Spletna stran, ki jo trenutno obiskujete, uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje na našem spletnem mestu. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vašem brskalniku in nam pomagajo razumeti, kako uporabljate našo stran.

Piškotki, ki jih uporabljamo, so lahko razdeljeni v naslednje kategorije:

 • Nujni piškotki: Ti piškotki so nujni za delovanje osnovnih funkcij naše spletne strani in jih ni mogoče izklopiti v naših sistemih.
 • Analitični piškotki: Ti piškotki nam omogočajo sledenje in analizo načina uporabe naše spletne strani. S pomočjo teh informacij lahko izboljšamo in prilagodimo našo vsebino in storitve.
 • Funkcionalni piškotki: Ti piškotki omogočajo, da si zapomnimo vaše izbire (kot so jezik ali regija) in vam zagotovimo izboljšane funkcije.
 • Oglaševalski piškotki: Ti piškotki se uporabljajo za prikazovanje relevantnih oglasov glede na vaše interese. Prav tako lahko omogočajo sledenje vašemu obisku na različnih spletnih mestih.

Z nadaljnjo uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Lahko pa piškotke kadar koli onemogočite v nastavitvah svojega brskalnika.

Hvala za vašo privolitev in razumevanje.

Scroll to Top