Pomembnejši dogodki

Ki so zaznamovali rast in razvoj naše organizacije

skupno kosilo v prostorih njegove ekscelence gospoda abasadorja japonske v sloveniji

27. junij 2018, kosilo z njegovo ekscelenco

Kosilo z njegovo ekscelenco, ambasadorjem Japonske, g. Keiji Fukuda, in našim velemojstrom Sekiguchi Komei, 21. Soke Muso Jikiden Eishin Ryu v Ljubljani je bilo izjemno srečanje, polno spoštovanja in kulture, ki je poglobilo vezi med našo organizacijo in japonskim veleposlaništvom.

23. junij 2018, Mednarodni seminar v Mariboru

Mednarodni seminar v Mariboru 2018 z velemojstrom Sekiguchi Komei Sensei je bil poseben dogodek, ki je združil borilno umetnost in kulturo. S sprejetjem s strani ravnatelja OŠ Draga Kobala in podžupana mestne občine Maribor, g. Saša Pelko, smo okrepili povezave med tradicijo in lokalno skupnostjo.

mednarodni seminar velemojstra v mariboru

24. junij 2017, Dan samurajev 2

Dan samurajev 2 je povezal 25 organizacij, ki gojijo japonsko tradicijo, s ključno vlogo našega kluba kot glavnega organizatorja.

23. oktober 2016, Dan samurajev

Dogodek je bil sodelovalna prizadevanja treh društev, kjer smo gostom približali japonsko tradicijo skozi različne predstavitve borilnih veščin, kulinarike, razstav in delavnic.

dan samurajev 1 v športni dvorani lent
prvi mednarodni seminar z našim velemojstrom

6. marec 2016, mednarodni seminar z Velemojstrom

Organizirali in gostili smo prvi seminar s našim velemojstrom Sekiguchijem Komeijem, 21. predstavnikom stila Muso Jikiden Eishin Ryu, ki ga uči v šoli Komei Jyuku.

17. januar 2009

Predstavitveni trening v Mariboru – tako smo začeli.

predstavitveni trening prvič v Mariboru

Sledi nam na socialnih omrežjih

Scroll to Top